Algemene Voorwaarden

Op al onze overeenkomsten en bestellingen zijn de volgende betaal- en leveringscondities van toepassing. Door het plaatsen van uw bestelling geeft u aan akkoord te gaan met deze voorwaarden.

Prijs
Alle genoemde prijzen zin in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten.
Voor gevolgen van druk- en typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Bestellen
Nadat u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een bevestigings email. In deze bevestiging staat een overzicht van uw bestelling en het totaal bedrag, inclusief de verzendkosten.
Na eventuele herberekening van de verzendkosten indien toepasselijk, wordt het resterende bedrag
ook inrekening gebracht of retour gestort . Voor eventuele verzendingen naar het buitenland, of teveel berekende verzendkosten.

Betalen
Betaling zal binnen zeven dagen plaats vinden via bankrekening nummer ABNAMRO 40.44.98.655 tnv M. Hooijmans te Noordwijk. Onder vermelding van het ordernummer.
Nadat de betaling door ons is ontvangen ontvang u hierover een bevestigings email.
Uw bestelling wordt na zeven dagen geannuleerd, mits het totaal bedrag door ons ontvangen is.
Contante betaling bij afhalen.
Indien onverhoopt artikelen niet leverbaar zijn, of een langere levertijd hebben, wordt dit per mail aan u medegedeeld.

Verzenden
Na ontvangst van uw betaling zal uw bestelling zo spoedig mogelijk verzonden worden.
Zodra het pakket verzonden is , krijgt u hiervan een bevestiging per email.
Met, indien van toepassing, een track en trace nummer van de TNT post.

Verzendkosten
Voor de Nederlandse zendingen hanteren wij de vast gestelde TNT brievenpost en pakketpost tarieven.
Bij een bestelling boven de honderd euro, exclusief verzendkosten, komen de verzendkosten binnen Nederland voor onze rekening. Ook ten tijde van een aanbieding of afprijzing.
Voor klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten afhankelijk van het land waar de bestelling naar toe moet worden verstuurd.

Retourrecht
Als het bestelde artikel niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt binnen zeven dagen na ontvangst contact op nemen via het email adres info@basicgoods.nl
Na een bevestiging kunt u het artikel retour zenden. Alle retourkosten zijn voor rekening van de klant. Het retour te sturen artikel dient in originele staat, onbeschadigd, ongebruikt, ongewassen en niet gerepareerd door derde te zijn.
Beschadigde verpakking door verzending worden niet retour genomen.
Het totaal bedrag van de bestelling, exclusief de verzendkosten, zal binnen tien dagen worden terug gestort op uw rekening, mits de artikelen weer in ons bezit zijn.

Aansprakelijkheid
Nooit dragen wij de verantwoordelijkheid voor beschadigingen aan of het verloren gaan van verzonden artikelen. De artikelen worden met uiterste zorg verpakt. De verzending is in alle gevallen risico voor de koper. Als u wilt kan er worden gekozen voor verzekerd verzenden bij het bestellen volgens de tarieven van TNT Post. Vermeld dit onder opmerkingen.
Voor vermelding van druk- of typefouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.
Wij behouden het recht de algemene voorwaarden en de inhoud van de website tussentijds te wijzigen.

Annulering
U heeft de mogelijkheid binnen zeven dagen na het plaatsen van de bestelling te annuleren, zonder extra kosten, met uitzondering van de speciaal voor u bestelde of gemaakte artikelen. Als de betaling en de verzending al heeft plaats genomen, bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending.

Persoonsgegevens
Uw persoonlijke gegevens worden in het ons klantenbestand opgeslagen om de bestelling te verwerken. Daarnaast is het mogelijk dat wij uw gegevens gebruiken voor het toesturen van een mailing. Uw persoonlijke gegevens zullen niet worden verstrekt aan derde. Wij hanteren hier de regelgeving volgens de wet op privacy.

Gegevens van basic goods
Kamer van Koophandel 52507831
BTW nummer NL184675856B01


(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2010 - 2024 HOUSE OF NORTUCK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel